Her er fundamentet for at skabe værdi med data science

Data science skal skabe værdi, og det kræver et team, der har ejerskab fra fra idé til deployment. Det uddyber Anders Bogsnes, der er Master Expert, Python i Nordea Asset Management i dette synspunkt.
AutoML! Transformers! TPUs! Det har aldrig været mere spændende at arbejde med ML, men det kan føles som om, at man altid er bagud på kurven – »Hvorfor bruger I ikke <Indsæt den nyeste journalartikel fra Google/Facebook/Microsoft>«? Fokus på fundamentet Du har måske hørt, at universiteter fokuserer på fundamenterne, fordi det nye og hotte er gammelt legacy igen næste år, men fundamentet forbliver det samme.
Vil du have fuld adgang til DataTech?

DataTech skriver til dig, der arbejder professionelt med data og analytics. Vi giver dig inspirerende cases, nyheder og debat om alt fra Machine Learning-modeller til dataetik.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv DataTech gratis

DataTech giver dig ny viden, cases og erfaringer med at lykkes med AI og data science i praksis. Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her