Om ComplianceTech

ComplianceTech er et medie til professionelle complianceansvarlige i danske virksomheder og offentlige myndigheder. Vi udgiver løsningsorienterede artikler om data compliance og konkrete værktøjer til, hvordan din organisation overholder reglerne og er compliant på den mest effektive måde.

Databeskyttelse og informationssikkerhed bliver stadig vigtigere på tværs af alle virksomheder. Ny lovgivning fra særligt EU stiller store krav til organisationer, der skal udvikle nye arbejdsflows for at være compliant med lovbestemmelserne og undgå sikkerhedsbrud og store bøder.

ComplianceTech skriver både om GDPR, cookies, NIS-loven og ISO-standarder. Vi taler med DPO’er og CISO’er og serverer branchens best practice i artikelform. Vi går bagom complianceværktøjerne, analyserer nye afgørelser fra domstole og myndigheder, klæder dig på til ledelse i et complianceperspektiv og giver overblikket, når der er ny regulering på vej.

Det hele sker med et ugentligt nyhedsbrev, hvor du både får nyheder, tendenser, værktøjsartikler og debatindlæg fra sektorens egne aktører, så du kan holde dig opdateret om compliance-branchen.

Kontakt

Redaktør, Louise Olifent, lou@ing.dk, tlf: 53 63 30 35

Abonnementssalg, pro@ing.dk, tlf: 2194 1974.

FAQ

Har du spørgsmål til abonnement? Læs vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål her.