Mere om AI

Husk oplysningspligten i arbejdet med kunstig intelligens

Ayo Næsborg-Andersen , lektor i databeskyttelsesret og menneskerettigheder  Syddansk Universitet , 11. maj 2021 05:14

Vi tager stort set aldrig eksperternes ord for gode varer, medmindre vi forstår hvordan de nåede til deres konklusion. På samme måde er det svært at have tillid til en algoritme, hvis resultater vi ikke forstår, skriver Ayo Næsborg-Andersen, der er lektor i databeskyttelsesret og menneskerettigheder ved Syddansk Universitet, i dette indlæg

Prisen for overholdelse af AI-regulering estimeres til knap en femtedel af alle AI-investeringsomkostninger

3. maj 2021 12:14

En undersøgelse foretaget for EU-kommissionen estimerer, at prisen for overholdelsen af AI-regulering svarer til 17 procent af de samlede AI-investeringsomkostninger. Det skriver OneTrust Dataguidance. EU-kommissionen publiserede undersøgelsen, der er udformet af Center for europæiske politikundersøgelser (CEPS), ICF International Inc. og Wavestone, den 21.

Prøv ComplianceTech

ComplianceTech er et medie til compliance-ansvarlige i danske virksomheder og offentlige myndigheder. Vi udgiver løsningsorienterede artikler om data compliance og konkrete værktøjer til, hvordan din organisation overholder reglerne og er compliant på den mest effektive måde - uanset om det handler om GDPR, cookies, NIS-loven eller ISO-standarder.

Klik her