business Mere om IDA
Thumbnail
Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V

IDA er en fagforening med mere end 117.000 medlemmer med ingeniør-, it-professionel eller naturvidenskabelig baggrund.

Fagforeningen blev stiftet i 1995 som en fusion af de eksisterende ingeniørfaglige fagforeninger  Dansk Ingeniørforening, DIF, og Ingeniør-Sammenslutningen, I-S.

IDA er fagforening for både studerende, lønmodtagere, specialister, ledere og selvstændige, der beskæftiger sig med naturvidenskab og teknologi. 

listOmtale af IDA

IDA-Webinar - How to #3: Cloud-compliance i praksis

access_time26. mar 09:00
IDA

Stort set alle organisationer har i disse år fokus på øget digitalisering, og typisk betyder det også at flere og flere systemer flyttes ud ”i skyen”. Men dette skifte medfører også en række compliance krav, og lovgivningen på området bliver stadigt mere kompleks. Hør hvordan du takler udfordringer sammen med tre danske eksperter. De seneste 10 år har stadigt flere private såvel som offentlige organisationer flyttes deres data ud ”i skyen” med deraf følgende fordele i relation til fleksibilitet, tilgængelighed, skalering, digitalisering osv.

Online diplomkursus: Informationssikkerhed ISO/IEC 27701

access_time4. maj 09:00
place Online
IDA

Bliv klædt på til at anvende ISO/IEC 27001 i praksis og få et grundlæggende kendskab til informationssikkerhed og kravene i ISO/IEC 27001-standarden på 3 intensive virtuelle workshops. Formål med kurset På tre 1/2 dages virtuelle workshops får du et overblik over informationssikkerhed og indholdet i ISO/IEC 27001-standarden og du lærer hvordan kravene efterleves i praksis. På kurset får du indsigt i de forskellige faser ved implementering af et ledelsessystem for informationssikkerhed og gennem forskellige opgaver og øvelser lærer du at overføre arbejdet til deres egen virksomhed. Kurset a

Prøv ComplianceTech

ComplianceTech er et medie til compliance-ansvarlige i danske virksomheder og offentlige myndigheder. Vi udgiver løsningsorienterede artikler om data compliance og konkrete værktøjer til, hvordan din organisation overholder reglerne og er compliant på den mest effektive måde - uanset om det handler om GDPR, cookies, NIS-loven eller ISO-standarder.

Klik her