business Mere om Dansk IT

DANSK IT er en uafhængig interesseorganisation og et fællesskab for it-professionelle. Det er Danmarks største it-faglige netværk. DANSK IT arbejder for at fremme og understøtte it, hvor dette skaber værdi for samfundet og den enkelte. At samle, styrke og udvikle it-brugere og it-professionelles kompetencer og faglighed. Og på et uafhængigt grundlag varetage samfundets og medlemmernes it-interesser. 

listOmtale af Dansk IT

Persondatabeskyttelse i praksis: Kunders krav til databeskyttelse

access_time27. jan 12:30
Dansk IT

Dansk IT's netværksgruppe Persondatabekyttelse i praksis afholder møde om kunders krav til databeskyttelse. Persondatabeskyttelse i praksis er en netværksgruppe for DPO'er og andre med ansvar for data. Gruppen mødes fire gange årligt, hvor de diskuterer både juridiske aspekter og praktisk implementering i forhold til persondatabeskyttelse. Program for mødet d. 27. januar: 12:30 - Velkomst v. facilitatorer 12:45 - Bordet rundt 13:30 - Case: Kundekrav i Tyskland v.

Konference: Cyber Security 2021

access_time10. mar 12:00
place København
Dansk IT

Vær med online eller onsite når Dansk IT for 34. gang sætter it- og informationssikkerhed på dagsordenen for både beslutningstagere, arkitekter, strateger, specialister og andre nysgerrige. Deltag online eller onsite Alle sessioner bliver streamet live fra Dansk IT's tv-studie i København. Al indhold optages og bliver tilgængeligt for dig i et videotek, så du kan se eller gense de forskellige oplæg. Med fuld fokus på sundhed og sikkerhed kan du også deltage fysisk på konferencen.

Prøv ComplianceTech

ComplianceTech er et medie til compliance-ansvarlige i danske virksomheder og offentlige myndigheder. Vi udgiver løsningsorienterede artikler om data compliance og konkrete værktøjer til, hvordan din organisation overholder reglerne og er compliant på den mest effektive måde - uanset om det handler om GDPR, cookies, NIS-loven eller ISO-standarder.

Klik her