Plesner Certifikat i Persondataret (Hold 51)

Arrangør
Plesner
Dato
1. december kl. 9:00 - 16:00
I forlængelse af de skærpede krav i den nye persondataforordning udbyder Plesner uddannelsen "Plesner Certifikat i Persondataret". Den store efterspørgsel betyder, at Plesner fortsat løbende opretter nye hold.

Med vedtagelsen af EU's persondataforordning indføres en række skærpede krav. Selv om de materielle regler på flere centrale områder videreføres med forordningen, vil kravene til de dataansvarliges praktiske efterlevelse – og ikke mindst deres evne til at dokumentere dette – for langt de fleste virksomheder og organisationer medføre behov for en øget indsats og ikke mindst en øget formalisering af arbejdet med persondata.

For en række organisationer, herunder alle offentlige myndigheder samt virksomheder, som bl.a. foretager en omfattende behandling af særlige (følsomme) persondata, stiller forordningen desuden krav om udpegning af en særlig Data Protection Officer (DPO). 

Få fuld adgang til ComplianceTech

ComplianceTech er et medie til compliance-ansvarlige i danske virksomheder og offentlige myndigheder. Vi udgiver løsningsorienterede artikler om data compliance og konkrete værktøjer til, hvordan din organisation overholder reglerne og er compliant på den mest effektive måde - uanset om det handler om GDPR, cookies, NIS-loven eller ISO-standarder. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til ComplianceTech
Alt indhold på ComplianceTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.