Sådan fik Bankdata styr på compliance med første devops-app i skyen

Cloud Saas
Illustration: Gerain0812 / Bigstock. Se større version
At skrive applikationen var det mindste, da Bankdatas devops-folk fik den første af slagsen i skyen. Bank-compliance overskygger alt, og det har taget tid at finde ud af.
Indblik26. oktober 2021 kl. 05:00
errorÆldre end 30 dage

Opfyldelse af regulativer – eller på nudansk: compliance – er »altoverskyggende,« når det handler om bankdrift.

Det fortæller Allan Riis, som er leder af holdet Cloud center of excellence i virksomheden Bankdata, der leverer it til den danske bank- og finansverden.

Bankdata har bygget sin første applikation som driftes i skyen. Det har ellers været svært på grund af hensyn til sikkerhed og compliance.

Der tale om en infrastruktur-applikation, som muliggør, at it-virksomheden kan udstille medlemsbankernes nye mobilbank i en web-udgave.

»Når vi taler om denne løsning, hvor vi har kunnet bruge cloudkomponenter, så er det noget med at gå på nåle omkring compliance-landskabet. Det har vi arbejdet med i halvandet år nu – med at navigere i landskabet,« siger Allan Riis.

Få fuld adgang til ComplianceTech

ComplianceTech er et medie til compliance-ansvarlige i danske virksomheder og offentlige myndigheder. Vi udgiver løsningsorienterede artikler om data compliance og konkrete værktøjer til, hvordan din organisation overholder reglerne og er compliant på den mest effektive måde - uanset om det handler om GDPR, cookies, NIS-loven eller ISO-standarder. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til ComplianceTech
Alt indhold på ComplianceTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.