NIS2 er på trapperne: Dét bør du holde øje med

It-sikkerhedslovgivningen NIS2 er snart på vej til Danmark, og derfor bør danske virksomheder være opmærksomme på, om man bliver omfattet af loven, ifølge erhvervsjuridisk rådgiver, Emil Bisgaard. Der er nemlig udsigt til flere udfordringer i compliance-arbejdet.
3. maj kl. 05:00

Selvom mange nok vil mene, at man har rigeligt med compliance-opgaver på skrivebordet, kan europæiske organisationer se frem til at skulle overholde endnu flere lovkrav.

NIS2 er nemlig på vej, og lige nu er EU-Parlamentet ved at kigge på udkastet til lovteksten, som Europarådet fremlagde i november. 

Ifølge Morten Løkkegaard, medlem af Parlamentet for partiet Venstre, kan NIS2 allerede være stemt igennem midt i maj, fortalte han til ComplianceTechs søstermedie, Version2, i fredags. Og så begynder kravene til it-sikkerhed at brede sig til endnu flere sektorer.

Få fuld adgang til ComplianceTech

ComplianceTech er et medie til compliance-ansvarlige i danske virksomheder og offentlige myndigheder. Vi udgiver løsningsorienterede artikler om data compliance og konkrete værktøjer til, hvordan din organisation overholder reglerne og er compliant på den mest effektive måde - uanset om det handler om GDPR, cookies, NIS-loven eller ISO-standarder. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til ComplianceTech
Alt indhold på ComplianceTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger