Google sagsøges for vildledende inkognitotilstand: Indsamler personlige data

4 kommentarer.  Hop til debatten
Incognito, Google, Chrome
Illustration: Mercigod | Bigstock.
Googles private browsing er ikke privat ifølge anklagemyndigheden i Texas, og derfor er der indledt en retssag mod søge-giganten.
24. maj kl. 05:00
errorÆldre end 30 dage

Anklagemyndigheden i Texas, repræsenteret ved anklager Ken Paxton, sagsøger Google, fordi Googles private browsing ikke er privat.

Det skriver Computerworld på baggrund af en historie fra Reuters.

Få fuld adgang til ComplianceTech

ComplianceTech er et medie til compliance-ansvarlige i danske virksomheder og offentlige myndigheder. Få tilsendt tilbud.

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til ComplianceTech
Alt indhold på ComplianceTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
4 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
4
1. juni kl. 18:13

For pokker da:

https://www.berlingske.dk/virksomheder/dansk-pensionsselskab-har-skudt-milliarder-i-facebook-og-google-og

"Danica Pension har 4,6 milliarder af danskernes pensionspenge investeret i de to teknologigiganter og vil nu bakke forslag op om større åbenhed om penible emner, selv om giganternes bestyrelser anbefaler investorerne at sige nej. "

Det er jo til at blive fysisk dårlig over, at pensionsselskaber er med til at voldtage medlemmernes privatliv for deres egne penge. Men det forklarer jo en hel del omkring den kæmpe bataljon af 5. kolonne-folk, der efterhånden styrer Danmark ved at danse efter BigTechs piber.

Og det siger vist også alt om, hvor meget vi skal lægge i diverse giganters løfter om mere åbenhed. Det er ikke andet end spil for galleriet.

Og det siger vel også alt om, hvorfor i alverden Microsofts danske direktør skal være formand for regeringens nye Digitaliseringsråd, for der er vel ingen grund til at tro, at der ikke også er investeret i Microsoft?

Jeg vil se pensionsgiganternes bidrag til diverse partistøttekasser, og deres medlemskaber i diverse VL-klubber.

Danmark er råddent. Råddent, råddent, råddent. Vi er ikke kun oppe imod BigTec-giganterne, vi er også oppe imod vore egne pensionsgiganter.

Råddent!!!!

Det er svært ikke at føle opgivelse og håbløshed....

1
20. maj kl. 11:46

Det kommer jo desværre ikke bag på en....

Hvornår smider regeringen Google ud af landet, som de udenlandske statsborgere med kriminelle hensigter, de organiseret kriminelle, som de jo er? Det gør de jo med mindre magtfulde udenlandske statsborgere.

2
24. maj kl. 09:28

Det ville virkelig vække jubel, ikke mindst hos konkurrenterne (jeg skal ikke vurdere, hvem der er værst) microsoft, apple, amazon med flere. Den der med at sammenblande (andres) personlige oplysninger med (egen) forretningsstrategi, den bliver svær at slippe af med.

3
24. maj kl. 10:00

Det ville virkelig vække jubel, ikke mindst hos konkurrenterne (jeg skal ikke vurdere, hvem der er værst) microsoft, apple, amazon med flere.

Ud med dem!