Velfærdstalenter fejres: Her er 100 unge, der kan og vil

Wordcloud velfærdstalenter
Illustration: Wordcloud.com.
Fra hele landet har ledere og kolleger indstillet unge talenter på velfærdsområdet til at få deres velfortjente anerkendelse. I denne uge blev de fejret på Christiansborg.
18. maj kl. 08:51
errorÆldre end 30 dage

Velfærdssektoren har hårdt brug for at tiltrække flere unge - mange flere. Så meget desto mere grund til at fejre dem, som allerede gør et dygtigt stykke arbejde derude med de ældre, børnene, de syge og de udsatte - og som tilmed er gode kolleger.

PenSam og FOA har for femte år i træk kåret 100 unge velfærdsmedarbejdere fra hele landet og præsenterer dem i magasinet "2022 Velfærdens Talent 100"

»Det betyder særligt meget for mig og mine kolleger at kunne hylde de unge mennesker, der hver dag løfter helt centrale velfærdsopgaver i det danske samfund. De fortjener om nogen en stor anerkendelse for arbejdet, og samtidig ønsker vi med fejringen af skabe fokus på behovet for yderligere rekruttering af nye velfærdstalenter. Som pensionsselskab får vi også lejlighed til at plante et lille frø om vigtigheden af at tage stilling til sin pension, når man er ung,« siger Torsten Fels, adm. direktør i PenSam.

Få fuld adgang til CareTech
CareTech henvender sig til professionelle, der arbejder med velfærdsteknologi i den danske sundhedssektor. Få tilsendt tilbud
Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til CareTech
Alt indhold på CareTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Fortsæt din læsning
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger