Om BuildingTech

Ingeniørens medie BuildingTech er målrettet professionelle, der arbejder med renovering, drift og vedligehold af bygninger i såvel den offentlige som den private sektor.

Vi bringer ny viden om teknologiske løsninger, digitalisering, udbud, standarder og rammebetingelser inden for bygningsvedligehold og drift.

Via cases fra ind- og udland giver vi inspiration til dig, som arbejder professionelt med byggeri, renovering og vedligehold. Og med synspunkter fra folk i branchen sikrer vi en løbende videndeling.

Vi dækker emner som energioptimering, indeklima, ventilation, materialevalg, belysning, indretning, tekniske installationer, data og digitalisering, vandforsyning, affaldssystemer og driftsmodeller. Og vi skriver om alle former for byggerier, lige fra kontorbyggeri over boliger, sygehuse, skoler og institutioner, idrætsanlæg til produktions- og laboratoriefaciliteter.

BuildingTech deler redaktion med vores øvrige pro-medier som bl.a. WaterTech, GridTech, WasteTech og DataTech og trækker således viden ind fra en lang række områder, der også har relevans for arbejdet med drift, renovering og vedligehold.

 

KONTAKT:

 

Redaktion:

Redaktør Ulrik Andersen, ula@ing.dk, tlf: 3326 5323

Synspunkter, vidensindlæg og øvrig debat sendes til pro-sekretariat@ing.dk 

Salg:

Abonnementssalg, pro@ing.dk, tlf: 2194 1974.

Bestil 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

 

FAQ:

Læs vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål her.