Commissioning kursus med Danvak

Arrangør
Danvak
Dato
11. maj - 9. november
Lokation
Få en gennemgang af DS 447:2021, så du er opdateret på normen for ventilation og ventilationssystemer i alle typer bygninger beregnet til ophold af mennesker.

Formål med kurset

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark. På dette kursus får du trin-for-trin gennemgang af alle aktiviteter og dokumenter i Commissioning-processen til bygninger. Du får indblik i commissioning aktiviteter i alle byggeriets faser helt fra aftaler og kontrakter med alle interessenter til et år inde i driftsfasen. På kurset vil du deltage i at stille Commissioning-krav, planlægge, granske, teste og dokumentere. Kurset giver dig dermed praktisk kendskab til alle elementerne i Commissioning-processen. Kurset er opbygget i to moduler hver af to dages varighed.

Kursusdeltagere vil opnå:

-  Hvad det indebærer for bæredygtighed og bygningsværdi, at byggeriet gennemgår Commissioning-processen til bygninger i henhold til Dansk Standard DS 3090.

Artiklen fortsætter efter annoncen

-  Hvorledes du indtræder i rollen som leder eller specialist i Commissioning-processen.

-  Hvad bygherrens fordele og investering indebærer samt bygherrens egen rolle i

Commissioning-processen.

-  Hvad driftsherren skal være opmærksom på i bygherrens Commissioning-proces, samt hvad driften selv skal yde for at få varigt udbytte commissioning-processen.

-  Hvad de projekterendes rolle er i Commissioning-processen, hvad der skal tilføjes i deres aftaler for at det lykkes, både for bygherren, for de projekterende selv og alle andre interessenter.

-  Hvad entreprenører og leverandører skal byde ind med som professionelle deltagere i bygherrens Commissioning-proces, hvad der skal stå i deres aftaler for sikre, at bygherren får sine krav opfyldt, og de udførende selv afleverer gnidningsfrit og minimerer garantiudkald.

 

Undervisere:

Ole Teisen, Chief Consultant, Commissioning, Facilities Management, Project Management, Sweco Danmark A/S Christian Hansen, Fagchef, Bygningsautomatik, WSP Danmark A/S

Tid:

Modul A den 10. – 11. maj 2022 fra kl. 08.30 – 16.00

Modul B den 8. – 9. juni 2022 fra kl. 08.30 – 16.30

 

Sted: Trinity Hotel & Konference Center A/S, Gl. Færgevej 30, Snoghøj, 7000 Fredericia

Link til kursus: https://danvak.dk/vare/commissioning-fredericia_2022/

 

Modul A den 4. – 5. oktober 2022 fra kl. 08.30 – 16.00

Modul B den 8. – 9. november 2022 fra kl. 08.30 – 16.30

 

Sted: Konventum, Erling Jensens Vej 1, 3000 Helsingør

Link til kursus: https://danvak.dk/vare/commissioning-helsingoer-2022/

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger