Jens Peter Hansen

Forbund om digitale stelnumre: Dårlig løsning kan være værre end ingen løsning (DigiTech)

Den bedste løsning er at forhindre, at cyklen bliver stjålet. Det kan stort set lade sig gøre, hvis man gider at slæbe rundt på flere kg stål og bøvle med bøjler, kæder, lås og nøgle. Eller gør som Lemvig, Hareskoven, Værløse, Vinge og snart Trekroner, Roskilde og Viby stationer: Tilbyd cyklister at parkere i Bikeep docks, hvor cyklisten blot swiper et kontaktløst kort, hvorefter docken passer på cyklen med 25 mm stål, tyverialarm og notifikation til alarmcentral, hvis nogen forsøger at frigøre cyklen.

9. februar kl. 23:47
Myndighederne vil overvåge danskerne med frivillig Corona-app (Version2)

Hvor havde vi mon været, såfremt Sundhedstyrelsen havde reageret på min opfordring 4. marts om at lave en sporings app? (https://www.linkedin.com/posts/jenspeterhansenn_smartcity-smartsociety-corona-activity-6641128961030012928-u4UC)

I Singapore har de med TraceTogether lanceret ca. 20. marts lavet lige præcis, hvad jeg foreslog - se https://www.tracetogether.gov.sg/. Alle udviklere kan få adgang til koden, så det vil være dygt tåbeligt hvis DK mener selv at skulle - se https://www.cnbc.com/2020/03/25/coronavirus-singapore-to-make-contact-tracing-tech-open-source.html

8. april 2020 kl. 23:15