Phil Parker

Kommunerne skal gå sammen om at håndtere GDPR og Google (Version2)

det lyder fornuftigt :-)

30. august kl. 11:17
Helsingør-elever uden Chromebooks: »Det er bare lidt svært ikke at bruge sin computer« (Version2)

Jeg har ikke noget imod Google "og lignende" (hvem/hvad er Google?), jeg har heller ikke noget imod kapitalisme. Jeg er glad for de fordele jeg har med Internet - og I principet GDPR. Jeg har heller ikke noget imod "markedet". Jeg kan også godt lide USA. Jeg er mere mistænkelig ved bade Kina og Rusland 😉 - men også med EU - ihvertfald hvis den positioner sig som en modpol til USA. Mon ikke at Privacy Shield 2.0 (eller nyere) er vejen frem.

12. august kl. 16:52
Eksperterne er enige: Ny fransk afgørelse klemmer livet ud af Analytics i Danmark (Version2)

Findes der ikke en kinesisk eller russisk platform man kan bruge i stedet for GA?

15. februar kl. 14:24
Digitaliseringsstyrelsen lancerer kørekort-app (Version2)

App'en kunne godt finde ud af mit engelske pas - og hente billedet (wonders never cease!) - men til sidst sagde den at udenlandske pas kan ikke bruges da de ikke indeholder cprnummer. Jeg må holde mig til den sikkert usikre fysisk kørekort i kreditkort størrelse. Men min kone er meget glad for den nye app - og fik den installeret uden min assistance. Nu har hun altid kørekortet med.

24. november 2020 kl. 14:30
Ekspert om Amazons manglende mailkryptering: »Der bør være styr på noget så simpelt« (Version2)

Jeg kan se at fom 2015-07-31 er mails fra amazon.co.uk sendt med "Standard encryption (TLS)" (men 2015-07-30 og tidligere var uden kryptering) - det gælder vist også for amazon.de...

2. marts 2020 kl. 21:22
Storbritannien vil få svært ved at gennemføre egen datalovgivning (Version2)

Det er godt at storbritannien nu kan lave sine egne love. Og husk at det ikke er EU der styrer hele verden (heldigvis).

19. februar 2020 kl. 12:39
Politiet i London vil finde mistænkte med realtids-ansigtsgenkendelse (Version2)

Rule Britannia ??

29. januar 2020 kl. 14:19
Afskaf togene (Version2)

Så sparer vi også den kostbare elektrificering af nettet (og en ny IC4 skandale). Københavnere kan beholde S-tog og Metro (men uden tilskud fra hovedlandet).

Og så får vi nogle flere dejlige naturoplevelser ligesom Bindeballe stien, Horsens-Silkeborg stien m.m.fl.

Man har en tendens til at holde fast på nogle hyggelige gamle teknologier lidt for længe - i stedet for at flytte dem hen hvor de hører hjemme. Den Gamle By i Århus viser vejen - ligesom Jernbanemuseet i Odense og de mange populære veteranjernbaner rundt i landet.

P.S. Pengene fra Banedanmark kan bruges til at bringe højhastigheds Internet ud til ALLE (inklusiv øerne) - så kan virtuelle møder erstater behov for fysiske møder. Og vi kan få hele(t) Danmark i stedet for København/Århus version af Danmark

13. september 2016 kl. 21:29
NemID-navnet kan tages som gidsel af Nets (Version2)

Enig - og brugen af .nu er ikke ligefrem sikkerhedsmæssig god skik for noget så væsentlig som dette.

Men måske kunne man vælge SværID.dk - selvfølgelig med backup SvaerID.dk hvis man er i udlandet uden adgang til et dansk tastatur ;-)

28. august 2014 kl. 19:47
Simpelt navneskift kan give Windows XP sikkerhedsopdateringer i fem år (Version2)

Tænk at MS efter "kun" 13 år med "talrige" Windows Updates på millioner af datamater i hele verden stadig ikke har kunne rette alle sikkerhedsproblemer. Jeg skammer mig lidt over min gamle branche. Er der andre der kan huske den gang man arbejdede med bevisførelse af et programs korrekthed:-)?

Når regeringen forventer at min gamle svigermor skal kunne bruge IT - og det offentliges NemID stadig (heller ikke i morgen) kan bruges på en tablet - er det på tid at branchen og staten påtager sig et ansvar. Tænk hvis biler, cykler, husholdningsmaskiner osv havde sikkerhedsproblemer... Måske skulle MS bare tilbagekalder XP, og staten NemID.

Come on Microsoft - når I kan udsende sikkerhedsopdateringer til embedded XP, kan I også blive ved at lave "gratis" sikkerhedsopdateringer til XP. Når der kommer et angreb der skyldes MSs manglende opdateringer til XP, hvem bliver skurken?

28. maj 2014 kl. 13:39