Markus Glavind

Præcis sortering er et hit: Nye miljøkrav øger behovet for NIR-scanning (Ing)

Det er på vej! Det er bare ikke til at betale idag. Jeg skrev speciale sammen med PlasticScanner ( https://plasticscanner.com ) om en håndholdt NIR scanner med en pris på €350 istedet for de nuværende €30.000. Det viste lovende resultater på op til 90% præcision, med yderst basalt hardware

26. maj kl. 00:35
Debat: Skal bilister teste Teslas beta-software i trafikken? (Ing)

Det er et skræmmende stort datasæt der må ligge bag de algoritmer der vurderer omgivelserne! Jeg kan være bange for kvaliteten af det dataset de opnår ved at lave "dumme brugere" levere data til det. Tesla har tidligere været ude og sige at de ikke ville bruge peer-sourced data til deres algoritmer, fordi fejlagtig data leder til fejlagtig algoritmer det er interessant hvad tesla vil gøre ved netop den udfordring nu - og hvad der har fået vindene til at vende.

Derudover ser det ud til at Søren lund vist får blandet FSD og det tidligere Autopilot sammen. Det var nemlig kun en autopilot der spurgte om lov til fx. skifte kørebaner. De video optagelser der kommer frem på youtube, mener jeg derimod giver et indtryk af et overraskende godt system der lige netop viser BoundingBoxes af alt omkring vejen. Vejkanten, parkerede biler og andre medtrafikanter (incl. cykler) - og formår at agere udfra hvad den ser.

30. oktober 2020 kl. 20:14